Kardiyovasküler Akademi Kongresi 2021

KONGRE TARİHİ
17 Eylül - 21 Eylül 2021

KONGRE ŞEHRİ
Girne, K.K.T.C.
KONGRE YERİ
Elexus Hotel

KONGRE WEB SİTESİ
www.kvakkongre.org/tr
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

Kardiyovasküler Akademi Derneği Ulusal Kongresi, 17–21 Eylül 2021 tarihleri arasında, Elexus Hotel Girne Kıbrıs’ ta gerçekleşecektir.

“Önce siz, öncü biz” ilkesi ile kongremizde her zaman olduğu gibi kardiyolojinin gelecek yıldızları olan siz genç kardiyoloji hekimlerini, her anlamda genç kalmayı bilmiş, alanında öncü olan deneyimli öğretim üyeleri ile buluşturuyoruz. Bilimsel verilerin ışığında, farklı görüşlerin özgürce tartışıldığı oturumlarımızda, kardiyolojideki en son konularla birlikte, günlük hayatta siz değerli meslektaşlarımızın en çok karşılaştığı ve zorlandığı sorunlara da çözümler bulacağız.

Her gün pratiğin ön planda olduğu kurslarla başlayacak olan kongremizde, en çok merak ettiğiniz konularda etkin ve yetkin olacak şekilde tecrübelerinizi geliştirme fırsatları bulacaksınız. Kurslarımızda, Transözefageal eko ve nadir hastalıklarda ekokardiyografik görüntülemeler, Transradial yolla koroner angiografi ve girişimsel tedaviler, Sağ kalp kateterizasyonu ve temel hemodinamik parametrelerin hesaplanması, İleri elektrokardiyografik değerlendirmeler, pacemaker implantasyon ve ayarları konuları kapsanmış olacaktır. Nasıl Yapalım?’ ve ‘Debate’ oturumlarında, güncel kılavuz önerileri ve randomize klinik araştırma sonuçları, pratik hayatımızda karşılaşılan durumların yönetimi ve bu durumların olgu bazlı değerlendirmesi yer alacaktır. ‘Salon konuşsun’ oturumları ile genç kardiyologlar, örnek vakalar ışığında kardiyolojideki gri alanları hep birlikte tartışacak ve günlük pratiklerindeki deneyimlerini diğer meslektaşları ile paylaşma fırsatı bulacaklardır

Her zaman olduğu gibi genç kardiyoloji hekimlerimizle yaptığımız ve gurur kaynağımız olan ulusal klinik araştırma sonuçlarını da kongremizde açıklayacağız. Bilimsel ve yaratıcı düşüncenin ön planda olduğu, fikirlerin özgürce tartışılacağı kongremize serbest giyim tarzı ile katılabilir ve sunum yapabilirsiniz.

Birlikte olmaya hasret kaldığımız şu günlerde, tüm pandemi önlemleri alınmış olarak güvenli, huzurlu, monotonluktan uzak, özenle hazırlanmış bilimsel ve sosyal programlarımızla sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.

Saygılarımızla

Oktay Ergene
Başkan

Ömer Kozan
Bilim Kurulu Başkanı

Mehdi Zoghi
Genel Sekreter

Berkay Ekici
Kongre Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.