MS Hemşire Okulu 2021

KONGRE TARİHİ
12 Kasım - 14 Kasım 2021

KONGRE ŞEHRİ
Göbeklitepe, Şanlıurfa, Türkiye
KONGRE YERİ
Nevali Otel

KONGRE WEB SİTESİ
www.msokulu.org
DAVET
Sevgili Hemşireler,

İlk olarak 2018 yılında Gaziantep de gerçekleştirmiş olduğumuz "MS Hemşire Kongresi" nin, ikincisini Mardin de gerçekleştirmiştik. 2020 yılında üçüncüsünü planladığımız kongreyi maalesef pandemi sebebiyle gerçekleştiremedik. Kongrelerden sonra gerek hekimlerimizden, gerekse hemşirelerimizden aldığımız geri dönüşlerden bu kongrelerin ne kadar faydalı ve gerekli olduğunu duymak bizi haliyle daha da şevklendirdi. Üçüncüsünü gecikmeli olarak yapacağımız hemşirelik kongremizi yine değerli konuşmacı öğretim üyelerinin desteği ile Mezopotamya'nın en eski yerleşim yerlerinden birisi olan Şanlıurfa ve Göbeklitepe de planlamaktayız.

Pandemi sebebiyle sayıyı biraz kısıtlı tutmak zorunda olsak da sizlerle beraber olmaktan büyük mutluluk duyacağız. Geçen yıllarda olduğu gibi poster-sözel sunum ve sempozyum sonunda sınav olacaktır.
Saygı ve sevgilerimle. ​​​​​​​​

​​​​​​​​​Prof. Dr. Aylin Hengirmen Akçalı
Gaziantep Üniversitesi
Nöroloji Anabilim Dalı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.