Pediatride Güncel Başlıklar Sempozyumu 2022

KONGRE TARİHİ
02 Kasım - 04 Kasım 2022

KONGRE ŞEHRİ
K.K.T.C.
KONGRE YERİ
Merit Royal Diamond Hotel

KONGRE WEB SİTESİ
pediatrideguncelbasliklar.com
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde Merit Royal Diamond Hotel’de 2-4 Kasım 2022 tarihleri arasında gerçekleştirmeyi planladığımız “Pediatride Güncel Başlıklar Sempozyumu’na ” sizleri davet etmekten mutluluk duymaktayız.

Sempozyumumuz çocuk sağlığını ilgilendiren temel konular ve sorunların ele alındığı oturumlar, paneller, uzmanına danışalım oturumları, ayrıca sözel ve poster bildiri sunumları yer alacaktır. Konularında uzman değerli hocalarımızla çocuk sağlığı alanındaki güncel bilgileri paylaşma ve tartışma fırsatı bulacağımız sempozyumumuzun siz değerli meslektaşlarımızın katılımıyla daha verimli ve yararlı olacağına inanıyoruz. Sempozyumumuzda günlük hayatta sık karşılaştığınız konu ve sorunlara uzman hocalarımızın pratik yaklaşımları ile cevap bulmayı hedefliyoruz. Bu bağlamda interaktif ve zengin bir bilimsel tartışma ortamı oluşturmayı istiyoruz.

Dünyayı ve ülkemizi saran Covid-19 Pandemisi sonrasında, zengin bilimsel içeriğin yanı sıra sizlerle tekrar yüz yüze görüşmek, bilgilerimizi ve deneyimlerimizi paylaşmak, güncel konulara pratik yaklaşım sağlamak için sizleri Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin ılıman ikliminde buluşmayı ümit ediyor, en içten sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.

Saygılarımızla,

Sempozyum Eş Başkanları

Prof. Dr. Şirin Güven - Prof. Dr. Merih Çetinkaya

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.