Uluslararası Katılımlı Türk Romatoloji Kongresi 2021

KONGRE TARİHİ
28 Mayıs - 30 Mayıs 2021

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
www.turkrom2021.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

Türkiye Romatizma Araştırma ve Savaş Derneği (TRASD) Merkez ve Erzurum şubelerinin ortaklaşa düzenledikleri "Uluslararası Katılımlı Türk Romatoloji Kongresi" 28-30 Mayıs 2021 tarihinde online olarak düzenlenecektir.

Romatizmal hastalıklarla ilgili güncel tanı, tedavi ve uygulamaların bütün detaylarıyla yer alacağı kongremizde konulara akademik yaklaşımın yanı sıra, günlük pratiğimizde bize yardımcı olacak son yeniklikler alanlarında deneyimli yabancı ve yerli akademisyenler tarafından multidisipliner olarak ele alınacaktır. Bol tartışma ve interaktif katılımın olmasını amaçladığımız kongremiz 3 gün boyunca devam edecek olup, bilimsel arenada sözlü sunumlarla ve çok renkli bilimsel tartışmalarla keyifli bir eğitim ortamı oluşturulacaktır. Kongremiz gerekli tüm donanımlar kullanılarak fiziki bir kongreye benzer yapıda ve tüm oturumlara aktif katılabileceğiniz bir ortamda gerçekleşecektir.

Bilimsel programın yanı sıra, sürpriz konukları ve değişik alanlardaki yarışma programları ile de beğeninizi kazanacağını düşündüğümüz kongremiz, siz değerli meslektaşlarımızın katılımı ve bilimsel katkılarıyla zenginleştirecektir. Sizlerle dinamik, bilimsel gücü yüksek, dopdolu, monotonluktan uzak, aydınlık bir kongrede buluşmayı diliyoruz.

Saygılarımızla,

Prof. Dr. Şebnem Ataman
Kongre Eş Başkanı
TRASD Başkanı

Prof. Dr. Meltem Alkan Melikoğlu
Kongre Eş Başkanı
TRASD Erzurum Şubesi Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.