3. Ulusal Ege Aile Hekimliği Kongresi-EgeKon 2023

KONGRE TARİHİ
18 Mayıs - 21 Mayıs 2023

KONGRE ŞEHRİ
Kuşadası, Aydın, Türkiye
KONGRE YERİ
Seven Seas Sealight Elite Otel

KONGRE WEB SİTESİ
egekonkongre.com
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız;

Aydın, Denizli, Manisa ve Muğla Aile Hekimleri Dernekleri olarak 2. Ulusal Ege Aile Hekimliği Kongresi’ni (EGEKON 2022) değerli katılımlarınız ile büyük bir coşku ile gerçekleştirdik.

İlk iki kongremizden aldığımız enerji, edindiğimiz tecrübeler ve siz değerli meslektaşlarımızın geri bildirimleri doğrultusunda 18-21 Mayıs 2023 tarihinde Kuşadası Seven Seas Sealight Elite Otel’de 3. Ulusal Ege Aile Hekimliği Kongresi’ni (EGEKON 2023) gerçekleştireceğiz.

Aile hekimliği pratiğimizde kullandığımız/uyguladığımız, bilgilerimizi paylaşmak ve geliştirmek, hepsi alanında uzman olan birbirinden değerli akademisyenlerimizle bilgilerimize güç katmak, mesleki sorunlarımızı tartışmak ve çözüm bulabilmek için ilk düzenlendiği günden bu yana adından övgüyle söz edilen kongremizde bir araya gelme fırsatı bulacağız.

Zengin bilimsel içerikli oturumlar, uzmana danış saatleri, tartışma panelleri, kurslar, sözel ve poster bildiriler ile birlikte günün yorgunluğunu atacağımız eğlenceli sosyal program sayesinde dopdolu geçeceğinden emin olduğumuz kongremize Ege Bölgesi başta olmak üzere tüm illerimizden siz değerli meslektaşlarımızın katılımlarını heyecanla bekliyoruz.

Bugüne kadar sağladığınız ve EGEKON 2023 için sağlayacağınız değerli katkılarınız ve katılımlarınız için teşekkür ediyoruz ve kongremize davet etmekten mutluluk duyuyoruz.

KONGRE DÜZENLEME KURULU BAŞKANI
F. Bilge KARAOMCA ÖK

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.