7. Uluslararası Tıp ve Sağlık Bilimleri Araştırmaları Kongresi-UTSAK 2021

KONGRE TARİHİ
28 Ağustos - 29 Ağustos 2021

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
www.utsakcongress.com
DAVET
Değerli Araştırmacılar,

Daha önce farklı yerlerde ve tarihlerde gerçekleştirilen kongrelerin devamı olan 7. Uluslararası Tıp ve Sağlık Bilimleri Araştırmaları Kongresi (UTSAK), sizlerin destekleriyle 28 - 29 Ağustos 2021 tarihleri arasında ONLINE olarak yapılacaktır.

Bilindiği gibi bir yılı aşkın bir süredir dünyada etkili olan COVİD – 19 salgını hala hızını kaybetmemiştir. Bu süreçte dünya genelinde ölenlerin sayısı üç milyonu aşmıştır. Aşının bulunması ve kısa zaman içinde yaygın kullanımı ile yıl sonuna kadar salgının yayılma ve etki hızını keseceği tahmin edilmektedir. Bu nedene Türkiye’de eğitim ve öğretim başta olmak üzere kongre ve konferanslar yine ONLINE olarak yapılmaya devam etmektedir. 7. UTSAK kongresi de söz konusu COVİD - 19 salgını sebebiyle ONLINE olarak sunulacaktır. Kongre süresi boyunca ONLINE sunumların tamamı kayıt altına alınacak ve kongreden sonra katılımcılar ile paylaşılacaktır.

7. UTSAK kongresinde, Tıp ve Sağlık Bilimlerinin alt dallarında SÖZLÜ ve POSTER sunumlar yapılabilecektir. Kongre sonunda ISBN numaralı Kongre Özet Kitabı ve Kongre Bildiri Tam Metin Kitabı yayınlanacaktır.

7. UTSAK kongresi, Akademik Teşvik hariç, Doçentlik kriterleri ve tüm akademik yükseltmelere uygun olarak yapılmaktadır. Kongrede sunulan tebliğlerden sonra katılımcıların UTSAK web sayfasındaki adreslerine katılım sertifikaları yüklenecektir.

Sizleri, 28–29 Ağustos 2021 tarihleri arasında yapılacak olan 7. Uluslararası Tıp ve Sağlık Bilimleri Araştırmaları Kongresi (UTSAK)’ne davet ediyoruz.

Prof. Dr. Handan GÜLEÇ, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi

Prof. Dr. Eldar Gasimov, Azebaijan Medical University

Düzenleme Kurulu Adına

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.